Zoltan

Zoltan

Zoltan 9125

Zoltan 9125 är tävlad framgångsrikt fram tills år 2016 och han har tävlats i hela sitt liv. Gerfried Puck (Österrike) har tävlat honom internationellt i svår hoppning, upp till 160. Han har ett riktigt gott temperament och en hög ridbarhet. Han är en oerhört trevlig individ med bra inställning till hinder. Han har tre bra gångarter och särskild bra är galoppen. Gångarterna är luftiga och han rör sig i uppförsbacke. Zoltan är en trevlig högrest modell med en del fullblod i stammen. Han är efter Qumball- Dogmat och han har det åtråvärda Darco-blodet längre bak i stamtavlan. Zoltans Far Qumball är en rörlig och begåvad hingst med ett gott temperament. Han har tävlats i svår internationell hoppning.

Zoltan har verkat mycket sparsamt i avel och än så länge inte alls i Sverige. På de få avkommor som finns utomlands kan man se att han ger fina högresta avkommor. Zoltan är ett bra val om man vill avla på prestation och hållbarhet då han har goda meriter i svår hoppning samt att han är tävlad hela sitt liv och fortfarande är frisk och fräsch. Det finns nog ingen som ser honom som kan tro att han är född 1998. Zoltan kan passa de flesta ston då han är högrest och nätt i typen. Han är 167cm i mankhöjd.

 

Zoltan finns tillgänglig för avel och är godkänd för SWB via ett sto-licens. Självklart ger han gröna papper på sina avkommor


Film på Zoltan.


Nyheter


Vi är nu stolta återförsäljare till HAVENS foder


6/9 -2017


Årets Betäckningssäsong är nu slut. Vi tackar alla kunder för den gågna säsongen och välkomnar er åter 2018


1/9 - 2017

Stall Boarp


Boarp 1

57892 Aneby

mail: info@stallboarp.se

Tfn. 0709 - 59 16 60

Copyright @ All Rights Reserved